Alexandru Mihai Bonea a fost numit Director General Meta Estate Trust SA

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație din data de 28.07.2023 s-a decis numirea domnului Alexandru Mihai Bonea în poziția de Director General (CEO) al Meta Estate Trust SA. 

Alexandru Mihai Bonea este Co-fondator al Meta Estate Trust și are o experiență de peste 7 ani în sectorul real estate, perioadă în care a coordonat investițiile imobiliare ale Grupului Delta Studio și o dezvoltare imobiliară în domeniul rezidențial.   În cadrului Grupului a fost implicat în proiecte transfrontaliere de dezvoltare imobiliară și distribuție a materialelor de construcție. Alexandru Mihai Bonea deține studii în administrarea afacerilor cu specializare în antreprenoriat. 

În calitate de CEO al Meta Estate Trust, Alexandru Mihai Bonea întărește echipa de management pentru a atinge obiectivele asumate de către Consiliul de Administrație pe termen mediu, printre care active de 100 de milioane de euro și listarea în Piața Principală. 

Oriol Casellas Deig rămâne alături de echipă în calitate de Director General Adjunct și va coordona activitatea operațională a companiei. Detalii aici.

Articole similare