Doar câteva zile până la listarea pe piața de capital

Suntem bucuroși să vă anunțăm că vom debuta luni, 29 August 2022, pe piața AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier MET.

„Listarea pe piața AeRO a BVB este pasul firesc în dezvoltarea companiei. Cu toate că am desfășurat IPO-ul în condiții dificile de piață, succesul obținut este o confirmare a faptului că avem un model de business rezilient, performant și atractiv pentru investitori. Rămânem consecvenți promisiunilor făcute acționarilor noștri și estimăm că deschiderea oferită de piața de capital ne va oferi noi oportunități pe care le putem maximiza în următoarea perioadă”,  a declarat Eugen Voicu, Președinte CA Meta Estate Trust. 

În acest moment, capitalul social este de peste 87 de milioane de lei, iar flee-float-ul va fi de peste 55%.

Planurile noastre vizează creșterea volumului de active la 100 de milioane de euro în următorii trei ani. De asemenea, vom pune bazele extinderii prezenței și pe alte segmente ale pieței de real estate, în special pe orientarea spre acele active generatoare de venit cum ar fi clădirile de birouri, spațiile logistice și de retail.

Urmărește conferința de presă organizată cu ocazia listării Meta Estate Trust pe piata AeRO a Bursei de Valori București.

Când: Luni, 29 august, începând cu ora 10:00.

Unde: Online, Live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube.

Articole similare