Meta Estate Trust, asociere cu Rock Development pentru un proiect imobiliar în Poiana Brașov

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier MET, anunță intrarea într-un parteneriat alături de Rock Development Holding în vederea unei dezvoltări imobiliare în Poiana Brașov.

„Ne bucurăm să anunțăm intrarea în acționariatul Societății Rock Mountain SA alături de Rock Development Holding. Meta Estate Trust va contribui, prin implicarea în acest proiect imobiliar, la dezvoltarea stațiunii Poiana Brașov. Astfel, reconfirmăm faptul că alegem să investim în cele mai reprezentative proiecte imobiliare care pot transforma România”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO Meta Estate Trust.

„Parteneriatul strategic cu Meta Estate Trust ne asigură nu doar o resursele financiare necesare în fazele incipiente ale proiectului, ci și avantajul de a lucra cu o echipă multidisciplinară, cu expertiză pe mai multe segmente ale pieței imobiliare”, a declarat Mircea Cotigă, CEO Rock Development Holding.

Articole similare