Despre noi

Meta Estate Trust se adresează atât investitorilor de pe piața de capital, care pot beneficia de randamentele atractive ale pieței imobiliare, fără povară, cu riscuri bine administrate și printr-un sistem financiar lichid, cât și antreprenorilor activi în piața imobiliară, care pot accesa o nouă sursă de finanțare prin Meta.

Viziunea acestui proiect este gândită prin prisma experienței existente a fondatorilor, care au conceput un model unic și adaptat pieței locale.

Echipa 

Misiune

Misiunea noastră este crearea și dezvoltarea unui instrument financiar inovator care oferă investitorilor oportunitatea de a obține randamente sustenabile pe piața imobiliară, indiferent de capitalul disponibil. 

Prin democratizarea investițiilor înțelegem: 
accesibilitate | diversificare | diminuarea riscurilor | transparență | protejarea capitalului

Viziune

Viziunea noastră este democratizarea investițiilor imobilare din România.

Alexandru Bonea

Co-Founder and Managing Partner Meta Estate Trust

Piața imobiliară din România reprezintă un segment crucial al economiei naționale, având o influență semnificativă asupra mediului de afaceri, investițiilor, dezvoltării urbane și a vieții cotidiene a populației.Prin modelul nostru unic de business suntem o punte de legătură dintre piață imobiliară și cea de capital. 

Oferim investitorilor un alt fel de a investi în imobiliare, randamente ridicate și gestionare eficientă a riscurilor. Pentru dezvoltatorii imobiliari suntem un partener strategic, care oferă dincolo de finanțare un plus de credibilitate, reputație și acces la un întreg ecosistem de furnizori.