Investiții

Meta Estate Trust deschide piața investițională imobiliară pentru orice investitor, indiferent dacă vrei să investești 1.000, 10.000 sau 100.000 de Euro .

Cu peste 25 de proiecte finalizate în ultimii 2 ani și jumătate și cu aproape 30 de proiecte in desfășurare , îți oferim cea mai variată gamă de investiții imobiliare existentă la bursă. Am realizat de curând un exit pentru o investiție de 2 ani cu un profit anualizat de 20% și un profit total de 37% .

Portofoliu

Pipeline investițional

Antoanela Comşa

Deputy CEO

În piața imobiliară consider foarte important ca toate investițiile să fie făcute pe baza unui proces de analiză bine definit și corect implementat. În acest sens Meta a implementat cel puțin 3 nivele de analiză, pornind de la oportunitățile identificate de echipa de conducere, cu o vastă experiența în piața imobiliară, ce verifică fezabilitatea proiectului precum și randamentul dorit, trecând apoi prin Comitetul de Investiții care analizează decizia de investiție în conformitate cu strategia de investiții a companiei, și primind la final validarea Consiliului de Administrație al cărui rol este de a se asigura că decizia investițională vine în urmă unui proces riguros de analiză financiară și de risc. Ne propunem o strategie investițională cu riscuri bine analizate, validate în urmă unui proces bine structurat, înainte de a ni le asumă în fața acționarilor.