Semnarea unei promisiuni bilaterale de vânzare-cumpărare pentru ultimul imobil deținut din cadrul proiectului Mobexpert Homes.

  • Evenimentul marchează exit-ul din cadrul proiectului imobiliar menționat.
  • Investiția în acest proiect a fost una de tip Early Stage și a avut o Rată Internă de Rentabilitate anualizată (IRR) de 29,6%. 
  • Încasările totale în urma exitului însumează aproximativ 6,7 milioane lei (fara TVA).

Achiziționarea companiei Poiana SPV 6814 SRL.

  • Această tranzacție a fost încheiată cu scopul de a consolida poziția Meta Estate în Poiana Brașov, zona de interes investițional, și de a supra-garanta investiția actionarilor Meta Estate realizată până la acest moment.
  • Valoarea totală a tranzacției este de 1.251.000 euro.


Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust:

 „Cele două tranzacții indică un început de an dinamic pentru Meta Estate Trust, în care echipa noastră face pași pentru realizarea obiectivelor asumate. Prin aceste tranzacții, pe de o parte am valorificat investițiile existente în momentul în care și-au atins maturitatea și am obținut randamente atractive pentru investitori. Pe de altă parte, încă de la preluarea mandatului, atât eu, cât și echipa mea, am fost preocupați de consolidarea portofoliului. În acest sens, am căutat să securizăm poziția strategică a companiei în investițiile noastre.”


Mai multe detalii AICI.